Εταιρικό προφίλ

Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία Ορφανίδης Αναστάσιος με διακριτικό τίτλο ORMIT από τα πρώτα χρόνια μέχρι το σημερινό γρήγορα μεταβαλλόμενο περιβάλλον, συντηρεί μία ιστορία συνεχούς προσπάθειας, προκλήσεων και εξελισσόμενης τεχνικής εμπειρίας. Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1991. Με το πέρασμα του χρόνου μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Δρυμό Θεσσαλονίκης. Από τότε κι έπειτα η εταιρεία ξεκινάει τις επενδύσεις της στον χώρο των CNC μηχανημάτων, ξεκινώντας την πορεία προς ένα υψηλότερο επίπεδο τεχνικής γνώσης και εμπειρίας, καθώς και έναν υψηλότερο βαθμό ευελιξίας.

Πρώτο απόκτημα θα αποτελέσει ένα CNC οριζόντιο κέντρο κατεργασίας 4 αξόνων. Έπειτα, με την είσοδο του υιού Μιχάλη Ορφανίδη στην εταιρεία, η επιχείρηση συνεχίζει τις επενδύσεις, με ραγδαίο ρυθμό, ενισχύοντας τη μονάδα παραγωγής με οχτώ ακόμα νέα CNC μηχανήματα υψηλής ακρίβειας. Εκ των οποίων είναι, ένα κάθετο κέντρο κατεργασίας 4 αξόνων του οίκου DUGARD. Ενα κάθετο κέντρο κατεργασίας του οίκου DOOSAN 4 αξόνων κι ενα κάθετο κέντρο κατεργασίας του οίκου DMG MORI.

Κατόπιν συνεχούς ζήτησης  πολύπλοκων εξαρτημάτων, η εταιρεία υποδέχεται τα δύο νεα αποκτήματα της κατηγορίας τόρνου ένα εκ των οποίων του οίκου DOOSAN lynx 220lyc 4 αξονων και το άλλο του οικου DMG MORI nlx sy700 με αυτοματο ποιοτικο έλεγχο για την κορυφαια ποιοτητα εξαρτηματων παραγωγης. Ολοκληρώνοντας, η μονάδα παραγωγής αποκτά δύο υπερσύγχρονα πριόνια υψηλής ακρίβειας επαναληψιμότητας, διατηρώντας φυσικά και το τμήμα συμβατικών μηχανημάτων.

Εταιρικοί Στόχοι

H εταιρεία ORMIT μετά από την ολική αναβάθμιση που υπέστη, έχει πλήρως εκσυγχρονιστεί, κάνοντας δυνατή την εύκολη προσαρμογή σε όλες τις απαιτήσεις των πελατών και της αναπτυσσόμενης ελληνικής βιομηχανίας και όχι μόνο, με κύριο στόχο την παροχή αξιόπιστων τεχνικών λύσεων.

Προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις,απο την μελέτη,τον σχεδιασμό μεχρι και την  κατασκευή υψηλής ποιότητας  μεταλλικών εξαρτημάτων ακριβείας καθώς και την εξειδίκευση πρωτοποριακών συστημάτων.

 

Παροχές εταιρείας

  • Τεχνικές λύσεις
  • Ανάπτυξη νέων προϊόντων
  • Παραγωγή μεταλλικών εξαρτημάτων
  • Βελτιστοποίηση υπαρχόντων συστημάτων
  • Κατασκευαστική ποικιλομορφία
  • Κατασκευή και επισκευή αγροτικών μηχανημάτων
  • Κατασκευή καλουπιών (κοπτικών, φορμαριστικών και χύτευσης)
  • Κατασκευή μηχανημάτων βιομηχανιών
  • Ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής